Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019
Ανακοινώσεις
Νέα ρύθμιση οφειλών με ευνοϊκούς όρους Εκτύπωση

O Δήμος Λήμνου καλεί τους οφειλέτες να αξιοποιήσουν τη νέα ρύθμιση οφειλών (Ν 4483/2017), η οποία ισχύει μέχρι 30/11/2017 με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Ειδικότερα, με εφάπαξ καταβολή του συνολικού ποσού οφειλής, γίνεται μείωση προσαυξήσεων κατά 100%. Οι δόσεις ξεκινούν από 20 ευρώ και η μείωση των προσαυξήσεων είναι ανάλογη των δόσεων.

Ιδιαίτερα οι οφειλέτες που υπόκεινται σε πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης (τέλη επί των ακαθαρίστων, παρεπιδημούντων, ανακριβείς δηλώσεις δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού) μπορούν μέχρι 30/09/2017 να απαλλαγούν από τα αναλογούντα πρόστιμα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση επικοινωνήστε με τους αρμόδιους υπαλλήλους στα τηλέφωνα: 22543-50024, 22543-50027 του τμήματος εσόδων.

Ρεσιτάλ Παναγιώτη Μάργαρη στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης Εκτύπωση

margaris_polioxni.jpg
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ

NUEVO GUITAR
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΟΧΝΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μια μαγική μουσική βραδιά, κάτω από τον έναστρο αυγουστιάτικο ουρανό, στον αρχαιολογικό χώρο της Πολιόχνης, θα μας προσφέρει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου ο διεθνούς φήμης βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας και συνθέτης, Παναγιώτης Μάργαρης, μέσα από ένα ρεσιτάλ που παρουσιάζει όλες τις τεχνικές δυνατότητες και τα μαγικά ηχοχρώματα του πιο αγαπημένου παγκοσμίως μουσικού οργάνου, με τη δεξιοτεχνία, τη φαντασία, το πάθος, τις αυτοσχεδιαστικές δυνατότητες και το ταπεραμέντο του.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας την βαθειά εσωτερική ανάγκη να οδηγήσει την κλασική κιθάρα σε φρέσκα καινούργια μονοπάτια και να της δώσει νέες σημερινές κατευθύνσεις, την ενώνει μέσα από τις διασκευές του με όλα τα μουσικά είδη. 
Ένα μαγικό ρεσιτάλ κιθάρας στο οποίο θα ακουστούν κομμάτια από τις δισκογραφικές του δουλειές “Duende”, “Rock Of My Soul”, “Με τη μαγεία της κιθάρας”, δικές του συνθέσεις, υπέροχα soundtracks από ιστορικές κινηματογραφικές ταινίες, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Στη συναυλία θα ερμηνευτούν και κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη από το καινούργιο album του Παναγιώτη Μάργαρη “Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη” . Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Βασιλική Στεφάνου.

Υπενθυμίζουμε στο κοινό που θα παρευρεθεί στη συναυλία, ότι, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός αυτού.

----------------------

Ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι από τους πιο διάσημους κιθαρίστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες πασίγνωστους ερμηνευτές και δημιουργούς και κάθε φορά που παίζει αποδεικνύει το πάθος και την αγάπη που έχει για τη μουσική. Με πολυπληθές και πιστό κοινό που τον ακολουθεί εδώ και χρόνια, ο Παναγιώτης Μάργαρης έχει στο ενεργητικό του μερικές από τις πλέον επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι –πέρα από τα προηγούμενα δημιουργήματά του που πούλησαν πολλές χιλιάδες αντίτυπα- το cd «Με τη μαγεία της κιθάρας», βρίσκεται σταθερά τους μήνες της κυκλοφορίας του στην πρώτη πεντάδα του πίνακα της IFPI, με τις επίσημες πωλήσεις δίσκων στη χώρα μας, παραμένοντας μάλιστα στην τρίτη θέση για αρκετές εβδομάδες. Οι ζωντανές εμφανίσεις του, είτε με την μορφή συναυλιών και κονσέρτων, είτε με τη μορφή παραστάσεων, είναι απολύτως επιτυχημένες όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και εμπορικά. Παράλληλα ο Παναγιώτης Μάργαρης έχει εντυπωσιακή διείσδυση και στα social media, με πάνω από σαράντα χιλιάδες φίλους να τον ακολουθούν.

Αναβολή συναυλίας λόγω πένθους Εκτύπωση
Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω πένθους μετά τον πρόσφατο θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Δημήτρη Καλαθά, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου, συναυλία- αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Μύρινας, στις 21:00.
Αλλαγή σε ημερομηνίες εκδηλώσεων στη Ν. Κούταλη Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις στη Ν. Κούταλη που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στις 10, 11 και 12 Αυγούστου μετατοπίζονται μία ημέρα πίσω, στις 9, 10 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα.

Ακολουθούν οι εκδηλώσεις με τις νέες ημερομηνίες:

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017:
‘‘Καθαρισμός θαλάσσιου χώρου του λιμενίσκου και της παραλιακής ζώνης Ν.Κούταλης’’, ώρα 09:00-11:00
‘‘Αγώνας BEACH VOLLEY στην παραλία της Τοπικής Κοινότητας’’, ώρα 19:00
από την «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΚΟΥΤΑΛΗΣ». Είσοδος ελεύθερη.


Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017:
‘‘Κατασκευή παραδοσιακής καράβας με τη συμμετοχή των παιδιών’’, ώρα 9:00-12:00
‘‘Διαγωνισμός ψαρέματος’’, ώρα 17:00-20:00
από την «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΚΟΥΤΑΛΗΣ»


Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017:
ΠΡΩΙ :‘‘Τελικός beach volley’’, ώρα 09:00
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ‘‘Απονομή μεταλλίων για το beach volley και τον διαγωνισμό ψαρέματος’’, ώρα 19:30
‘‘Μουσική βραδιά και ψήσιμο σαρδέλας’’
από την «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΚΟΥΤΑΛΗΣ» . Είσοδος ελεύθερη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τ.Κ. Κοντοπουλίου Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 2 Αυγούστου, λόγω  της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου, δεν θα είναι δυνατή η κυκλοφορία των οχημάτων μέσω της πλατείας Κοντοπουλίου.  Στο σημείο υπάρχει σήμανση για ανακατεύθυνση των οχημάτων μέσω των παράπλευρων οδών.

Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών και επισκεπτών μας.

Αποστολή λογαριασμών ύδρευσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Εκτύπωση

   Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή των δημοτών του ο Δήμος Λήμνου παρέχει την δυνατότητα αποστολής λογαριασμών ύδρευσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).      

         Παρακαλούνται οι συναλλασσόμενοι που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη υπηρεσία να επικοινωνήσουν στο                             e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  ή στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα.

Σχετικά με τον τρόπο εξόφλησης των οφειλών  σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να πληρώνετε:

1. Στα ταμεία του Δήμου με μετρητά, ή με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

2.  Με ηλεκτρονική εξόφληση σε όλες τις συνεργαζόμενες τράπεζες (πληρωμές, πληρωμές σε Δήμους-Δημόσιο,            Δήμος Λήμνου) με αναγραφή του κωδικού πληρωμής σε τράπεζα, και με τον ίδιο τρόπο στα καταστήματα αυτών. Για την ενδεχόμενη χρέωση της συναλλαγής αυτής θα ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πληρωμής της Τράπεζάς σας.

3.  Με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων, στο λογαριασμό του Δήμου Λήμνου στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ GR09 0172 7110 0057 1106 0559 076. Ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται επίσης στο μέσον του λογαριασμού ύδρευσης. Εναλλακτικά έχετε την δυνατότητα χρησιμοποίησης της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων από οποιαδήποτε Τράπεζα στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του Δήμου Λήμνου αναγράφοντας τα στοιχεία του υπόχρεου υδρολήπτη.

4. Με πάγια εντολή άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού.

     Για αποφυγή τυχόν προβλημάτων επικοινωνήστε με την αρμόδια υπηρεσία της Δημοτικής Ενότητας στην οποία υπάγεστε προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι το αρχείο μας διαθέτει τα πλήρη στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου του e-mail και του τηλεφώνου σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Δ. Ε. Μύρινας:  2254350027,   2254350021

Δ. Ε. Μούδρου: 2254350701,   2254350702

Δ. Ε. Ατσικής:    2254350612,   2254350601

Δ. Ε. Νέας Κούταλης: 2254350516, 2254350517

 

Αλλαγή χώρου συναυλίας Ross Daly Trio Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω της βροχόπτωσης, η συναυλία του Ross Daly Trio που προγραμματιζόταν  για απόψε στις 21:00 στο Κάστρο της Μύρινας θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

 

 
Δήλωση ζημιών από τον καύσωνα στις αμπελοκαλλιέργειες για την Δ.Ε. Ν. Κούταλης
Διακοπή υδροδότησης στη Μύρινα λόγω βλάβης
Διάθεση κλιματιζόμενων χώρων στους πολίτες για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης
Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιουλίου 2017
Διάθεση τηλεχειριστηρίων για το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα
Διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Πλατέος λόγω καθαρισμού της δεξαμενής
Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους στη Μύρινα Κυριακή 25 Ιουνίου 2017
Πρόσληψη προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου
Διακοπή υδροδότησης στην Τ.Κ. Πλατέος
Διακοπή κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Καλλιθέας λόγω εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τ.Κ. Καλλιθέας λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Υπενθύμιση ΟΚΠΑ προς τους δικαιούχους του ΚΕΑ για διασύνδεση με ΤΕΒΑ
Ενημέρωση προς όσους δεν υπέβαλαν αιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης
Σύνδεση οικιών της οδού Ιπποκράτους στο δίκτυο αποχέτευσης
Οι περιοχές Νοσοκομείου- 2ου Δημοτικού Σχολείου συνδέονται στο δίκτυο αποχέτευσης
Διακοπή υδροδότησης στη Μύρινα
Συναυλία- παρουσίαση μαθητών Δημοτικής Φιλαρμονικής Λήμνου
Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιουνίου 2017
Αιτήσεις σχετικά με τη μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης κοινόχρ. χώρων αιγιαλού-παραλίας.
Δήλωση ζημιών από άγρια κουνέλια σε καλλιέργειες βρώσιμων οσπρίων για τη Δ.Ε. Ατσικής
 

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png