Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019
Ανακοινώσεις
Ανοιχτή Πρόσκληση για την εγγραφή νέων μελών στην Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής Δήμου Λήμνου Εκτύπωση

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών νέων μελών στην Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής Δήμου Λήμνου.

H Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής είναι ένα μουσικό σύνολο του Δήμου που φιλοδοξεί να αποτελεί πεδίο ανάπτυξης του νεότερου καλλιτεχνικού δυναμικού που διαθέτει το νησί μας. Στόχος της ορχήστρας αυτής μέσα από την παρουσίαση συναυλιών υψηλού επιπέδου, είναι η προβολή και η διάδοση διαφορετικών ειδών μουσικής όπως το έντεχνο ελληνικό τραγούδι, μουσική από τον Κινηματογράφο κ.α.

 Την ορχήστρα διευθύνει ο Δημήτρης Μαυράκης και παίρνουν μέρος ερμηνευτές καθώς και εκτελεστές κάθε μουσικού οργάνου, με απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή το προχωρημένο επίπεδο.

 Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 Πληροφορίες εγγραφές στον αρχιμουσικό του Δήμου Δημήτρη Μαυράκη, στο τηλέφωνο 6948463726

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Γαροφαλλίδη λόγω εργασιών Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

********************                                         

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

        Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο δίκτυο του ΟΤΕ, αύριο Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και από τις 8:00 έως τις 13:30 δεν θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από την πλατεία Υψιπύλης, καθώς θα διακοπεί η κυκλοφορία επί της οδού Γαροφαλλίδη από τη συμβολή της με την οδό Καρατζά και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π. Κυδά (κεντρικό δρόμο της αγοράς). Η οδός Καρατζά θα είναι ανοικτή στην κυκλοφορία.

        Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους. 

Ωράριο λειτουργίας βιβλιοθήκης Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου Εκτύπωση


labadaridou.jpg


Σας ενημερώνουμε ότι η αίθουσα της βιβλιοθήκης της κ. Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου στο κτίριο Σαχτούρη στον Ρωμέικο Γιαλό, θα είναι ανοικτή στο κοινό από αύριο, Τρίτη 10 Οκτωβρίου,  καθημερινά  από τις 11:00  έως τις 13:00.

 

Πανηγυρική Ομιλία 105ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου Εκτύπωση

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 105ης  Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, την πανηγυρική ομιλία θα πραγματοποιήσει η φιλόλογος του Γυμνασίου Μύρινας, κ. Δήμητρα Χατζηκυριακίδου, μετά την τέλεση της επίσημης δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Εγκαίνια αίθουσας «Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου» Εκτύπωση

mlabadaridou.pngΈπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και με βάση την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λήμνου, έγινε αποδοχή της δωρέας της προσωπικής βιβλιοθήκης της λημνιακής καταγωγής λογοτέχνιδας κ. Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου.

          Η βιβλιοθήκη αποτελείται από βιβλία άλλων συγγραφέων και από βιβλία της ιδίας, αρκετά αντίτυπα από το καθένα, καθώς και πολύτιμα προσωπικά της αντικείμενα.

          Με την ίδια απόφαση αποφασίστηκε η βιβλιοθήκη της κ. Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου να στεγαστεί στο Κτίριο Σαχτούρη και τη διαχείριση - λειτουργία της να έχει το αρμόδιο ΝΠΔΔ «Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης - Πολιτισμού - Αθλητισμού Δήμου Λήμνου». 

          Τα εγκαίνια της αίθουσας «Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου» στο οίκημα Σαχτούρη θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στις 12:00.

          Ο Δήμαρχος Λήμνου, απευθυνόμενος στο δημοτικό συμβούλιο, ανέφερε ότι «η προσφορά αυτή είναι σημαντική και αξιέπαινη, γιατί η κ. Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου διέθεσε με περίσσευμα ψυχής και αφοσίωσης σ' αυτό τον τόπο που αγαπά, όλο το συγγραφικό «βιος της».

          Είμαστε ευτυχείς και καλότυχοι που με τόση φροντίδα, γενναιοδωρία, αγάπη και σεβασμό, η δωρήτρια  διέθεσε στο νησί μας, τα δώρα αυτά, δώρα της ψυχής της.

          Με την ευκαιρία του εορτασμού των «Ελευθέριων» του νησιού μας προτείνουμε η  ονομασία της αίθουσας στον 1ο όροφο του κτιρίου ΣΑΧΤΟΥΡΗ, να αποδοθεί  στη δωρήτρια κ. Μαρία Λαμπαδαρίδου - Πόθου.

            Θεωρούμε ότι η ονοματοδοσία της αίθουσας με το όνομα της δωρήτριας, αποτελεί ελάχιστη και σύμφωνη με το κοινό αίσθημα, απόφαση αναγνώρισης της πολύτιμης δωρεάς της.»

 

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη νεοσύστατη παιδική - νεανική χορωδία Δήμου Λήμνου Εκτύπωση

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, με στόχο να φέρει πιο κοντά τις νεότερες γενιές στη μουσική και το τραγούδι, προχωρά σε σεμινάρια χορωδιακής μουσικής για τη δημιουργία παιδικής-νεανικής χορωδίας, για παιδιά και εφήβους ηλικίας 6 έως 18 ετών. Η διδασκαλία θα γίνεται από τον κ. Γιάννη Χαριτάκη, ενώ η συμμετοχή στη χορωδία είναι δωρεάν. 
Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, γονείς, παιδιά και εφήβους να παρευρεθούν στην παρουσίαση του προγράμματος της παιδικής - νεανικής χορωδίας του Δήμου μας, που θα γίνει την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 12:00 μ.μ., στο Κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ.
Οι εγγραφές - ακρόαση θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, μεταξύ 15:00 και 19:00, επίσης στο κινηματοθέατρο ΜΑΡΟΥΛΑ. (Η ακριβής ώρα εγγραφής – ακρόασης του κάθε παιδιού θα οριστεί την ημέρα της παρουσίασης)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:
- με τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου στο τηλέφωνο 22540-24011 
- με τον κ. Χαριτάκη στο τηλέφωνο 6942856419.

Ο.Ε.Π.Α ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Δ. Κ. Μύρινας Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 

ΤΜΗΜΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 


        Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης  της  Δ. Κ. Μύρινας, τη Δευτέρα 9/10/2017 και από ώρα 08.30΄π.μ μέχρι το πέρας των εργασιών θα γίνει διακοπή υδροδότησης στην πλατεία Αγίου Νικολάου και στις οδούς Αθηνάς, Γλαύκου, Ήβης και Αρτέμιδος.

Όλες οι κατοικίες που εφάπτονται των ανωτέρω οδών δεν θα έχουν νερό.

Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας.

 

 

 
Πρόγραμμα εορτασμού 105ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου
Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο Εργαστήρι Κεραμικής
Εργαστήρι Κεραμικής Τέχνης για ενήλικες
Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών στη Δημοτική Χορωδία
Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Αγ. Ιωάννη στην Τ.Κ. Κάσπακα
Διακοπή συλλογής χαρτιού με αυτοκίνητο από την αγορά της Μύρινας
Διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της επαρχ. οδού Μύρινας-Θέρμων
14ες Ημέρες Ρωσοελληνικής Φιλίας - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Ευχές Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά
Ισολογισμός - Απολογισμός 2016
Διακοπή κυκλοφορίας σε οδό στη Μύρινα λόγω εργασιών σε ακίνητο
Κλείσιμο οδού λόγω εργασιών στο αποχετευτικό δίκτυο
Η οδός Ιερού Λόχου συνδέεται στο δίκτυο αποχέτευσης- Δεν συνδέεται η Περσέως
Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις «Αμυγδαλιές»
Νέες περιοχές συνδέονται στο δίκτυο αποχέτευσης (Νοσοκομείο, Λεωφ. Δημοκρατίας & παρακείμενες οδοί)
Τροποποίηση της αριθμ. 43/2017 απόφασης Δημάρχου περί ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Λήμνου
Ψηφιακό το σήμα της ΕΡΤ στην Τ.Κ. Θάνους
Έλεγχος για διαρροή νερού στην επαρχιακή οδό Μύρινας-Θέρμων
Ακατάλληλο προς πόση το νερό της Τ.Κ. Μούδρου
Δίωρες διακοπές νερού στην Τ.Κ. Πλατέος
 

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
udata.png
metaforiko_isodynamo.png
i_europi_sou.png
kifi_new.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
alkohol.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png