Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
Ανακοινώσεις
Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από το 2ο Δημοτικό μέχρι το «Τρίφωτο» λόγω εκτέλεσης εργασιών Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 8:00 π.μ., θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος του φαναριού του 2ου Δημοτικού Σχολείου και μέχρι το «Τρίφωτο», λόγω εργασιών καθαρισμού της πλακοσκεπής του οχετού των ομβρίων υδάτων.

Τα οχήματα που κινούνται από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς το λιμάνι θα μπορούν να μετακινούνται από την περιοχή του νοσοκομείου και προς το «Τρίφωτο» μέσω της οδού Παρισίδου, ενώ τα οχήματα που κινούνται από το λιμάνι προς τη λεωφόρο Δημοκρατίας θα μπορούν να κινούνται προς την έξοδο προς Πλατύ και εν συνεχεία να ακολουθούν την οδό Ρακάκη, που οδηγεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους.

Εγκατάσταση νέων αναμεταδοτών λήψης τηλεοπτικού σήματος Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ                                        

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Τ.Κ. Θάνους ότι έγινε εγκατάσταση νέων αναμεταδοτών λήψης σήματος των ιδιωτικών καναλιών στην περιοχή ΣΤΑΥΡΙ.

Για να είναι δυνατή η λήψη των  καναλιών ALPHA-ANTENNA-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑRT-EPSILON-MEGA-SKAI-STAR, θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση ψηφιακού αποκωδικοποιητή.

Επίσης, ήδη λειτουργούν σε ψηφιακή μορφή και τα κανάλια  της ΕΡΤ (ΕΡΤ1-ΕΡΤ2- ΕΡΤ3 – ΒΟΥΛΗ- ΕΡΤ HD) και θα υπάρχει η δυνατότητα λήψης τους από τον ψηφιακό αποκωδικοποιητή.

      Όσοι έχουν τηλεοράσεις νέου τύπου μπορούν να τις συντονίσουν για την λήψη των ανωτέρω καναλιών.

 

Προσωρινή απόσυρση κοινόχρηστων ποδηλάτων Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙKΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ    

Σας ενημερώνουμε ότι τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Λήμνου που βρίσκονται στους σταθμούς εντός της πόλης της Μύρινας , θα αποσυρθούν προσωρινά από την κυκλοφορία αύριο Τρίτη 31 Οκτωβρίου, λόγω συντήρησης και επισκευής τους. Θα δοθούν για χρήση στους δημότες και επισκέπτες του νησιού μας τον Μάιο του 2018.
Όσοι από τους χρήστες έχουν προμηθευτεί τη σχετική κάρτα εγγραφής των προσωπικών τους στοιχείων στο σύστημα, θα τις κρατήσουν για να τις χρησιμοποιήσουν την επόμενη περίοδο.

                                                            Κλείσιμο οδών λόγω εκτέλεσης εργασιών του ΟΤΕ Εκτύπωση

             Σας γνωρίζουμε ότι λόγω εργασιών του ΟΤΕ θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στις παρακάτω οδούς(κάθετοι και παράλληλοι της οδού Π.Κυδά στην κεντρική αγορά Μύρινας)  της Δ.Κ.Μύρινας :

1.Από σήμερα ημέρα Παρασκευή 20/10/2017 μέχρι και το Σάββατο 21/10/2017 στις οδούς Ράλλη Κοψίδη-Δήμητρας και Ταξιαρχών.

2. Από σήμερα ημέρα Παρασκευή 20/10/2017 μέχρι και την Δευτέρα 23/10/2017 στην οδό Καραϊσκάκη.

3.Την Πέμπτη 26/10/2017 στην οδό Μιλτιάδου.

           Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας.

 

Κλείσιμο οδού στη Μύρινα λόγω εκτέλεσης εργασιών Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Λήμνου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο οδός Λάλλη (μεταξύ του Ξενοδοχείου «Κάστρο» και του Παντελίδειου) θα είναι κλειστή στην κυκλοφορία από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.

  Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους.

Διενέργεια ελέγχων για τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης Εκτύπωση

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ &

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ                                                                                                                        

  Στις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας που έχει επιτραπεί η σύνδεση τους στο δίκτυο αποχέτευσης, κλιμάκιο του Δήμου το αμέσως επόμενο διάστημα θα διενεργήσει ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι οικίες έχουν συνδεθεί στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης. Γι’ αυτό παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προβεί στις διαδικασίες σύνδεσης να το κάνουν άμεσα. Η σύνδεση είναι υποχρεωτική.

Οι περιοχές που μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης είναι οι παρακάτω :

1.Νέα Μάδυτος-Εργατικές Κατοικίες

2.Παλαιό Λιμάνι: Οδοί Νεφέλης-μέχρι την συμβολή της Κάστρου-Κάστρου-Θεμιστοκλέους-Ομήρου-Μιλτιάδου-Πλάτωνος-Ηβης-Αρτέμιδος-Παραλιακή Αρβανιτάκη-Πλατεία 8ης Οκτωβρίου-Αιγαίου-Ποσειδώνος.

3.Τρίφωτο-Τσάς-Μαϊτιανά : Οδοί Κοιμήσεως Θεοτόκου(διασταύρωση Ποσειδώνος)-Ιμβρου-Νέας Μαδύτου(από Τρίφωτο-συμβολή με Ηρακλέως)-Παλαιολόγου-Καραθανάση-Θόαντος-Αλεξ.Υψηλάντου-Παρισίδη(εως οικία Κολόζου Βασιλείου)-Κάθετοι Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιουστινιανού και Θεοδώρας-Μοσχονησίων-Εφέσσου-Δελμούζου-Ορλώφ εως αποθήκη Μηνά Παναγιώτη-Τενέδου-Πλούτωνος-Εμμ.Ρακάκη(διαστεύρωση από Λούκαρη έως το σημείο επί της συμβολής Εφέσσου)-Λούκαρη(επί της Πλούτωνος προς Τ.Κ.Πλατύ μάρμαρα Κολόζου)-Ιπποκράτους έως την συμβολή επί της Ασκληπιού-Ασκληπιού-Κάθετη ασκληπιού(δημοτική οδός έως οικίες Κάργα Ευστρατίου).

4.Νοσοκομείου-2ο Δημοτικό Σχολείο : Ηφαίστου(από την συμβουλή της Εμμ.Ρακάκη μέχρι την είσοδο στους βοηθητικούς χώρους του Νοσοκομείου)-Εμμ.Ρακάκη (από την συμβολή της Μ.Ασίας μέχρι την συμβολή επί της Λεωφ.Δημοκρατίας)-Ιερού Λόχου (από φανάρια επί της συμβολής Μακρυγιάννη μέχρι την αρχή της Λεωφόρου Δημοκρατίας  -Δαρδανελλίων-Πόντου-Μικράς Ασίας-Μακρυγιάννη-25ης Μαρτίου- Παντελίδη (μέχρι την συμβολή Κοσμά Αιτωλού)-Κοσμά Αιτωλού -Μοσχίδου (από φανάρια 2ου Δημοτικού Σχολείου έως το σημείο του υπολειπόμενου τμήματος).

5.Υπόλειπο τμήμα Νοσοκομείου-Λεωφόρος Δημοκρατίας από την συμβουλή επί της Ν.Γαροφαλλίδη-Γέφυρα Επαρχείου-Καραμανλίδικα : Ηφαίστου(υπολειπόμενο τμήμα)-Σκουφά – Καβείρων Βούλγαρη –Κοραή- Μπότσαρη- Λεωφόρος Δημοκρατίας (από την συμβολή επί της Ν.Γαροφαλλίδη μέχρι την γέφυρα του Επαρχείου)-Καϊλή-Αγγλισίδων-Σιαλμά-Κουρή- Γρ.Αυξεντίου-Λεοντίου Γερασίμου-Περσέως- Ανθ/γού Κων.Δασοπάτη-Ηλίου (έως την οικία Λαμψακιανού) – Φαέθοντος-Περσέως (από Λεωφ.Δημοκρατίας έως οικία Μαμουζέλου Στέλιου).

 

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Εκτύπωση

Η Φιλαρμονική του Δήμου και ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών νέων μαθητών.

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, σας ενημερώνουμε και για την έναρξη της λειτουργίας τμημάτων εκμάθησης πνευστών μουσικών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής. Στα τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να εγγραφούν όσοι νέοι μαθητές το επιθυμούν, από 9 ετών και άνω, και ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν την εκμάθηση κλαρινέτου, σαξοφώνου, βαρύτονου, τρομπέτας, τρομπονιού και τούμπας.

Τα μαθήματα καθώς και τα μουσικά όργανα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Πληροφορίες εγγραφές στον αρχιμουσικό του Δήμου Δημήτρη Μαυράκη τηλ.6948463726

 
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην πλατεία Υψιπύλης λόγω εργασιών
Ανοιχτή Πρόσκληση για την εγγραφή νέων μελών στην Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής Δήμου Λήμνου
Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Γαροφαλλίδη λόγω εργασιών
Ωράριο λειτουργίας βιβλιοθήκης Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου
Πανηγυρική Ομιλία 105ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου
Εγκαίνια αίθουσας «Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου»
Ξεκινούν οι εγγραφές για τη νεοσύστατη παιδική - νεανική χορωδία Δήμου Λήμνου
Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Δ. Κ. Μύρινας
Πρόγραμμα εορτασμού 105ης Επετείου Απελευθέρωσης της Λήμνου
Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο Εργαστήρι Κεραμικής
Εργαστήρι Κεραμικής Τέχνης για ενήλικες
Πρόσκληση για εγγραφή νέων μελών στη Δημοτική Χορωδία
Διακοπή υδροδότησης στην περιοχή Αγ. Ιωάννη στην Τ.Κ. Κάσπακα
Διακοπή συλλογής χαρτιού με αυτοκίνητο από την αγορά της Μύρινας
Διακοπή υδροδότησης σε τμήμα της επαρχ. οδού Μύρινας-Θέρμων
14ες Ημέρες Ρωσοελληνικής Φιλίας - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Ευχές Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά
Ισολογισμός - Απολογισμός 2016
Διακοπή κυκλοφορίας σε οδό στη Μύρινα λόγω εργασιών σε ακίνητο
Κλείσιμο οδού λόγω εργασιών στο αποχετευτικό δίκτυο
 

communitycentreslogo_rgb.jpg
koinpantfarm.png
banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
bannerkifi5.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png