Τρίτη 30 Μαΐου 2017
Ανακοινώσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2017 Εκτύπωση
tournouakalath17.png
Ανακοίνωση προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης Εκτύπωση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδό της Δ.Κ. Μύρινας Εκτύπωση

             Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 και από ώρα 07.00΄π.μ. μέχρι 14.00΄, θα κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας έμπροσθεν του σούπερ μάρκετ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» στην περιοχή «Τρίφωτο» της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας, λόγω εκφόρτωσης εξοπλισμού του καταστήματος.

        Η κυκλοφορία θα διακοπεί έμπροσθεν του καταστήματος, στον κόμβο, ενώ η οδός Ιερού Λόχου θα είναι διπλής κατεύθυνσης,προκειμένου να εξυπηρετούνται τα διερχόμενα οχήματα.

         Οι οδηγοί θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ Εκτύπωση

 Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου ανακοινώνει την ένταξη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Μύρινας και Μούδρου στην Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής για το έτος 2017-2018» το οποίο υλοποιείται από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Καλούνται οι γονείς  οι οποίοι θέλουν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού μας μέσω του ανωτέρω προγράμματος , όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) καθώς και η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος .

Κάθε ενδιαφερόμενη/ος για να συμμετάσχει στην παρούσα δράση πρέπει:

1.Να συμπληρώσει και να υποβάλλει σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr) τη  φόρμα «Αίτηση συμμετοχής», η οποία ενέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης .

2.Να αποστείλει τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στην Ε.Ε.ΤΑ.Α. μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες μεταφοράς(courier) . 

 

 Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο χρονικό διάστημα από 24.05.2017 έως 09.06.2017 στη Διεύθυνση (www.eetaa.gr,paidikoi.eetaa.gr).

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής μαζί με την εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης πρέπει να αποσταλούν κατά το χρονικό διάστημα από 24/05/2017 έως 09/06/2017 και μόνο  ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς (courrier) στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στις αντίστοιχες  Διευθύνσεις ανάλογα με τη γεωγραφική προέλευση των αιτούντων/αιτουσών. Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ορίζεται η 09.06.2017 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρείας ταχυμεταφοράς (courrier).

Για περισσότερες διευκρινίσεις αλλά και για την παροχή των σχετικών πληροφοριών και διοικητικής υποστήριξης  οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου στο Κτίριο Σαχτούρη , Σαρρή 1 Ρωμέικος Γιαλός Μύρινα τηλέφωνο 2254025525,  καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς του Οργανισμού μας, δηλαδή τον Παιδικό Σταθμό Μύρινας (τηλ.2254022901) και τον Παιδικό Σταθμό Μούδρου (τηλ.2254071132) όπου το προσωπικό του Οργανισμού μας  θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την ορθή συμπλήρωση  των αιτήσεων συμμετοχής.

                

                 Για το Δ.Σ.

                     Η Πρόεδρος

                       Μαγδαληνή Τούφου

 

 

 

Εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2017-18 Εκτύπωση

ΑΙΤΗΣΗ
Παράταση προθεσμίας για την υποβολή συμμετοχών στο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Εκτύπωση

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 22 Μαΐου η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής στο τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου στο γήπεδο του κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς».

            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Οργανισμού επί της οδού Σαρρή 1 (έναντι διαγνωστικού κέντρου Ζέρφου Θεμ.) στη Μύρινα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 22540-24011 είτε στέλνοντας email στο dlimnou.oepa@gmail.com.

            Σκοπός μας είναι να φέρουμε μικρούς και μεγάλους στο γήπεδο και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, διασκέδαση, υγεία και παιχνίδι. Φτιάξτε λοιπόν την ομάδα σας δώστε της ένα όνομα και δηλώστε συμμετοχή στο τουρνουά. Κάθε ομάδα είναι απλά μια παρέα.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων υποχρεούνται να κρατούν καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους Εκτύπωση

   Παρά τις σχετικές ανακοινώσεις προς τους ιδιοκτήτες  κατοικίδιων ζώων, να μεριμνούν για τον καθαρισμό από τα περιττώματα του, καθώς και την τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων σε κεντρικά σημεία της πόλης, δυστυχώς διαπιστώνεται ότι το πρόβλημα γίνεται όλο και πιο έντονο, λόγω της ανεξέλεγκτης ρύπανσης των κοινόχρηστων χώρων.

Οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων, ως υπεύθυνοι πολίτες, δεν πρέπει να αφήνουν τα  ζώα τους να αφοδεύουν ελεύθερα σε κοινόχρηστους χώρους χωρίς να καθαρίζουν τα περιττώματα, καθώς κάτι τέτοιο σημαίνει έλλειψη κοινωνικής συνείδησης και ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να προβεί στην επιβολή προστίμων στους παραβάτες.

Είναι δικαίωμα των ιδιοκτητών να παίρνουν το κατοικίδιό τους για περίπατο,  αλλά συγχρόνως είναι και υποχρέωσή τους να καθαρίζουν τα περιττώματά του από τους κοινόχρηστους χώρους.

Ν΄αγαπάς τα ζώα αλλά ν΄αγαπάς και την πόλη σου.

 
Παρακαλούνται οι καταναλωτές νερού να αποφεύγουν την άσκοπη χρήση του
Εγκαίνια Δημοτικού Γηπέδου Μύρινας
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ
Σε λειτουργία από τις 9 Μαΐου το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων
Διακοπή κυκλοφορίας στην Τ.Κ. Θάνους
Έναρξη διαδικασίας κύρωσης κοινόχρηστων χώρων
Συλλυπητήριο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Γέρας Σ. Ζαμτράκη
Ωράριο Κέντρου Ενημέρωσης, Ιστορίας και Ναυτικής Παράδοσης Μούδρου
Ενημερώσεις ΕΠΑΛ Μύρινας για τις νέες ευκαιρίες της επαγγελματικής εκπαίδευσης
Αποτελέσματα ΣΟΧ1/2017 ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου
Κλείσιμο οδού στη Μύρινα λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης
Δήλωση ζημιών από άγρια κουνέλια σε καλλιέργειες σιτηρών της Δ.Ε. Ν. Κούταλης
Δήλωση ζημιών από άγρια κουνέλια σε καλλιέργειες σιτηρών για τη Δ.Ε. Ατσικής
Ευχές Πάσχα από τον ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου
Προληπτικοί καθαρισμοί βλάστησης για την μειωση κινδύνου πυρκαγιάς
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ3/2017
Σε λειτουργία τίθενται τα δίκτυα αποχέτευσης των Τ.Κ. Κάσπακα-Κορνού
Ευχαριστήριο Σχολικής Επιτροπής Β'θμιας Εκπαίδευσης προς το Παλλημνιακό Σχολικό Ταμείο
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ2/2017
Οι περιοχές Τρίφωτο-Τσας-Μαϊτιανά (υπολειπόμενο τμήμα) συνδέονται στο δίκτυο αποχέτυσης
 

banner_taksidevontas_sti_limno.jpg
banner_kanonismoi.jpg
bannerkifi5.png
bikesharing.jpg
polioxni2.jpg
civilprot2.jpg
banner_kep.png